Sfintii Inchisorilor


Puteti vedea un reportaj referitor la tacerea suspecta care acopera un subiect delicat: sutele de credinciosi si preoti martiri torturati si chiar ucisi in inchisorile comuniste.
Adevarul oamenilor care au fost condamnati pentru credinta este in continuare ascuns, multi zac inca intr-un numar neindetificat gropi comune.
Puteti vedea inclusiv:
– parintele Ilie Lacatusu – sfantul cu moaste intregi de la Giulesti;
– martirii necunoscuti cu sfintele moaste facatoare de minuni de la Aiud;
– despre Valeriu Gafencu, “sfantul inchisorilor” si scandalul starnit la Targu Ocna de Fundatia Ellie Wiesel pentru retragerea titlului de cetatean de onoare, post-mortem;
– Parintele marturisitor Gheorghe Calciu;
– Preotul martir Gheorghe Tarcea, de la Aiud;
– Parintele Arsenie Boca.

This entry was posted on Thursday, May 16th, 2013 at 10:45 pm and is filed under Inedit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Sfintii Inchisorilor”

  1. May 25th, 2013 at 5:54 pm

    Horace Willis says:

    Foarte, foarte interesantte date despre moastele din Bucuresti, mai ales pentru noi cei din din provincie. Ce parere aveti insa depre noua carte cu Viata Sfintei Filoteea de la Curtea de Arges, in care se spune ca a fost casatorita, ca i-a murit barbatul etc? Pe scurt, o alta viata, destul de bizara. Chiar nu-l controleza nimeni pe Ciocioi, la Sofia, cand ataca astfel Ortodoxia? Nu puteti lua legatura cu PS Calinic?

Leave a Reply